Hrvatska Mensa / Mensa Croatia

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

FAQ

Ispis PDF

Ponovno korištenje Mensinih internetskih resursa

 

Budući da je korištenje Mensinih internetskih resursa moguće samo članovima udruge, tj. osobama koje su platile članarinu za tekuću godinu, ukoliko na vrijeme ne uplatite članarinu za novu godinu, bit ćete onemogućeni u korištenju tih resursa, ali tek nakon isteka roka koji će biti naveden u e-mailu koji će vam biti poslan kao podsjetnik za plaćanje članarine.


Prije ponovnog omogućavanja korištenja Mensinih internetskih resursa morate pričekati e-mail kojim će vas voditelj Odbora za članstvo nakon obrade izvoda sa žiro-računa (koju obavlja barem jednom mjesečno) obavijestiti o evidentiranju vaše uplate članarine.

Istovremeno, podaci o novouplaćenim članarinama bit će dostavljeni i članovima Odbora za informiranje zaduženim za internetske resurse. Oni vam tek nakon dobivanja službenih podataka o vašoj uplati članarine smiju omogućiti korištenje Mensinih internetskih resursa.

Ukoliko ponovno želite dobiti preusmjeravanje elektroničke pošte (forwarder) oblika ime.prezime(at)mensa.hr, slijedite postupak naveden na Mensa on-line.

Ažurirano Ponedjeljak, 14 svibanj 2012 09:52  
Baner

(ne)poznate izreke

Mislim da svijet vode osrednji studenti.

Al McGuire


Baner

samo za članove

Baner
Baner