Hrvatska Mensa / Mensa Croatia

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka

Hrvatska Mensa obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Hrvatske Mense i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Način zaštite povjerljivih podataka

Svako plaćanje kreditnim karticama unutar naše web-trgovine se odvija isključivo na sigurnim stranicama Raiffeisen banke.

Naša web-trgovina ni na koji način nema pristup povjerljivim podacima s vaše kreditne kartice.

Da je sigurna komunikacija između vašeg računala i poslužitelja uspostavljena možete znati po tome što će se u dnu vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured", te razina enkripcije koja se koristi (256-bitna).

 

Baner
Knjige Pokloni Usluge

Lista svih proizvoda
Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.