Hrvatska Mensa / Mensa Croatia

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Popularna predavanja

Ispis PDF
   U subotu 17.9.2016. u prostorijama Hrvatske Mense u Zagrebu na inicijativu predsjednice podružnice Zagreb Tene Tomaš pokrenut je ciklus popularnih predavanja koja nisu namijenjena samo članovima Mense već su na njih dobrodošli svi zainteresirani. Obavijesti o budućim predavanjima biti će objavljene na stranicama Hrvatske Mense i u izlogu njenih prostorija u Zagrebu.

   Prvo predavanje pod naslovom "Pametna prehrana" održao je osobni trener Srećko Olujić koji se specijalizirao za "fat loss". Vjerujem da su svi koji su odslušali ovo predavanje bili oduševljeni i informacijama koje smo dobili i načinom prezentacije istih jer su čak i neki suhoparni podaci predstavljeni na zanimljiv i često duhovit način.

   Oni koji nisu bili u mogućnosti nazočiti ovom predavanju, a htjeli bi saznati više o toj temi, mogu preuzeti nekoliko PDF dokumenata koje je predavač bio ljubazan podijeliti sa nama:

e-book Prehrana - priručnik
Prehrana - ukratko
Zašto su razine leptina u tijelu tako važne?
Podsjetnik - kartice
Ažurirano Utorak, 20 rujan 2016 15:13  

(ne)poznate izreke

Nije isto biti pametan i mnogo toga znati - inteligencija nije samo informacija nego i prosudba, način na koji se informacije prikupljaju i koriste.

dr. Carl Sagan


Baner
Baner
Baner