Hrvatska Mensa / Mensa Croatia

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

OBAVEZNO PROČITATI

Ispis PDF

{jcomments off}Službenim Mensinim web-stranicama pristupa se sa svojim korisničkim imenom i šifrom (passwordom).

Ukoliko zaboravite (ili niste dobili) svoje korisničko ime, pristupite na www.mensa.hr, u obrascu za prijavu (SAMO ZA ČLANOVE) odaberite opciju "Zaboravili ste korisničko ime?" i upišite svoju e-mail adresu (navedenu u bazi hrvatske Mense, a koja nije na domeni mensa.hr ). Nakon toga na tu adresu dobit ćete e-mail u kome će biti vaše korisničko ime.

!!!VAŽNO!!! Ukoliko ste zaboravili (ili niste dobili) šifru (password): pristupite na www.mensa.hr, u istom obrascu za prijavu odaberite opciju "Zaboravili ste lozinku?" i upišite svoju e-mail adresu (navedenu u bazi hrvatske Mense, a koja nije na domeni mensa.hr). Nakon toga na tu adresu dobit ćete e-mail u kome će biti token koji unesete u traženo polje, te si nakon toga kreirate lozinku (password). Isti postupak možete ponoviti svaki puta kada zaboravite šifru (password), ili je želite promijeniti.

 

Na web-stranicama je svim članovima hrvatske Mense dodijeljen status "autor" koji vam omogućava aktivno sudjelovanje u kreiranju web-stranica. Izabiranjem linka "Unos članka" otvara vam se obrazac za postavljanje članka na web-stranice. Članci se neće odmah prikazati na web-stranicama, već nakon "svrstavanja" u odgovarajuću kategoriju, što će učiniti urednici web-stranica. Ukoliko želite objaviti članak, a ne snalazite se u obrascu, slobodno se javite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Teme su potpuno slobodne, pišite što želite.

Također vam je omogućen i pristup forumu koji se nalazi ovdje. Prvim pristupom na forum automatski ste registrirani korisnik. Ukoliko želite promijeniti vaše korisničko ime (nick) pošaljite mail na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Sve upite vezano uz korištenje foruma možete uputiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Prijava i odjava s foruma obavlja se kroz web-stranicu, a ukoliko želite ostati prijavljeni na forum obavezno prilikom prijave odaberite opciju "Zapamti me".

Ažurirano Srijeda, 30 lipanj 2010 16:38  
Baner