• Testiranje Karlovac - subota 04.12.2021. godine
  • Testiranje se održava u prostorijama Grada Karlovca (Velika vijećnica), Banjavčićeva 9, Karlovac.
  • Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu (ili neku drugu službenu ispravu sa slikom).
  • Ukoliko ste učenik ili student odaberite opciju s popustom. Status ćete dokazati na testiranju uvidom u Index ili Iksicu.
  • Sve upute za rješavanje testa dobit ćete od psihologa prije početka testiranja.
  • Prijave se primaju zaključno do četvrtka 02.12. 23:59.

 

Pri ulazu u zgradu Vijećnice i pristupanju testiranju potrebna je COVID potvrda ili nalaz negativnog testa ne stariji od 48 sati prije dolaska na testiranje. Na testiranju se provode protuepidemiološke mjere te su obavezne maske preko nosa i usta tijekom boravka u prostoru i predprostoru u kojem se odvija testiranje. Na ulazu se dezinficiraju ruke i mjeri temperatura.

 


Testu ne mogu pristupiti osobe mlađe od 14 godina.

Osobe mlađe od 18 godina moraju doći na testiranje u pratnji roditelja/skrbnika.

Osobe koje su na nekom ranijem testiranju održanom u organizaciji Mense zadovoljile uvjet za učlanjenje u Mensu, ne mogu ponovno pristupiti testu.

Testiranju ne mogu pristupiti osobe koje su testirane tokom tekuće ili prošle godine.

Osoba koja želi biti upisana u popis članova pod statusom potencijalnog člana mora postići rezultat unutar gornjih 2% ukupne populacije na testu inteligencije koji je odobrila Mensa i koji je pravilno proveden i nadgledan. Podaci o osobama koje postignu rezultat unutar gornjih 2% trajno se čuvaju u službenoj arhivi Udruge i te osobe se vode na službenom popisu potencijalnih članova.

Pristupanje testiranju inteligencije u organizaciji Hrvatske Mense, ukoliko se postigne rezultat unutar gornjih 2%, smatra se prihvaćanjem ovog pravila.

Podaci o osobama koje ne postignu rezultat unutar gornjih 2% čuvaju se tijekom tekuće i sljedeće godine. Čuvaju se jedino u elektroničkom obliku radi evidencije pristupanja testiranju i trajno se brišu s 31. prosincem iduće godine.

Pristupanje testiranju inteligencije u organizaciji Hrvatske Mense, ukoliko se ne postigne rezultat unutar gornjih 2%, smatra se prihvaćanjem ovog pravila.

Psiholog, dužnosnik testiranja i voditelj popisa članova, kako za vrijeme provedbe testiranja tako i tokom kasnije obrade rezultata, imaju pravo diskvalificirati pristupnika ukoliko ne postupa sukladno njihovim uputama.

Refundacija troškova testiranja nije moguća.

Ova Pravila testiranja, 8. verzija, primjenjuju se od 1. 1. 2009. godine.

Testiranje Karlovac - subota 04.12.2021. godine

  • Oznaka:KA
  • Raspoloživost:Dostupno
  • 150,00kn


Dostupne opcije


Oznake: Testiranje Karlovac