IBD volontiranje

IBD volontiranje

Završilo je ljeto.. Dobrodošli natrag, pretpostavljam puni elana :)

Ljeto je inače doba druženja i internacionalnih događanja, tako i mi pohodismo rafting Mense Crne gore, MyCamp, EMAG, karting Mense Slovenije, a ima nas i koji idemo na Palić (Mensa Srbija). Bilo je dobro i nadam se da će sve više naših Mensaša odlučivati se na takva događanja.

Mensa International je velikodušno pristala platiti volonterima koji će pomagati u organizaciji IBD-a Ice Breaker party. Financijski to znači da za 15 volontera koliko ih trebamo, Hrvatska Mensa plaća kotizaciju u iznosu od 30 Eura i smještaj (17 eura po danu u hostelu, 8 dana), a Mensa International 20 Eura za Ice Breaker.

Službeno, zasad imamo samo 2 volontera (organizatora) prijavljena. Mnogi su samnom pričali, ali bez obzira na prijateljstva, kumstva i ina obećanja, radim na principu "tko prvi, njegova djevojka". Dakle, kad se prijavi 15 ljudi, ostali će na žalost, biti odbijeni.

Kao dodatni poticaj, mogu još napisati da imam upite za volontiranje i od susjednih Mensi, koje iz očitih razloga stavljam na "stand by". No ukoliko neće biti dovoljan interes naših (u što iskreno sumnjam), biti ću primoran odobravati i njih.

Also, javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i pitajte ukoliko imate još kakvih pitanja.

Sportski i srdačan,
IHC