Godišnje okupljanje Hrvatske Mense (GOM 2021) u Slavoniji

Godišnje okupljanje Hrvatske Mense (GOM2021 održat će ove godine se u Vinkovcima. Smještaj je organiziran u Hotelu Slavonija od četvrtka, 23. rujna do nedjelje, 26. rujna 2021

Iako se održava u Slavoniji, GOM službeno počinje u petak u Zagrebu, zajedničkim polaskom vlakom. Međutim, za  one koji mogu odvojiti dan više i dan ranije je organiziran besplatan vlak i program, pa će za neke GOM započeti već u četvrtak.

S HŽ putnički prijevoz  dogovorili smo 'naš' vagon ili dio vagona u kojem ćemo se odmah početi družiti i zabavljati bez da pretjerano ometamo druge putnike.

Za potrebe dolaska na GOMosigurali smo u suradnji s FlixBus i određeni broj besplatnih autobusnih karata iz pojedinih gradova kako biste mogli doći do Zagreba i ukrcati se na naš 'Mensa vlak'. 

Cijene smještaja koje smo dogovorili s Hotelom Slavonija u Vinkovcima su iznimno povoljne - osnovna cijena za polupansion (noćenje, doručak i večera) je 209 kuna dnevno uz dodatne popuste za djecu, a studentima smo osigurali poseban popust pa oni na GOM-u spavaju i jedu za samo 149 kuna dnevno što je u kombinaciji s besplatnim prijevozom vlakom iz Zagreba ponuda koja se teško odbija.

Pročitajte detalje u ovom dokumentu i prijavite se odmah. Oni koji se prvi prijave i uplate prvu ratu imaju mogućnost dobiti besplatne karte za autobus, a imaju i neke pogodnosti oko odabira vrste sobe.

Neovisno o GOM-u, temeljem ugovora o suradnji kojeg smo potpisali s HŽ putnički prijevoz, naši članovi mogu putovati na svim domaćim linijama Hrvatskih željeznica uz popust od 50%. Popust se ostvaruje na prodajnim mjestima HŽ Putničkog prijevoza uz predočenje valjane iskaznice Hrvatske Mense ili potvrde o članskom statusu u Mensi. 

Osim popusta na putovanja vlakom članovi Hrvatske Mense ostvaruju i brojne druge popuste kojima brzo 'isplate' godišnju članarinu od 150 kuna.

Tako nam je jedan od najvećih telekomunikacijskih operatora, A1 Hrvatska, omogućio posebne pogodnosti i popuste u korištenju njihovih fiksnih i mobilnih telekomunikacijskih usluga. Detalje ponude možete pročitati na ovom linku, a ako budete željeli iskoristiti pogodnosti člana javite se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. gdje će provjeriti Vaš članski status i poslati vam kupon (kôd) kojim ćete ostvariti popust na prodajnim mjestima A1 Hrvatska. Članica ili član Hrvatske Mense popust može iskoristiti i tako da ga daruje članu obitelji.

Članovi Mense i naši prijatelji se i zabavljaju uz popust. Hrvatska Mensa i Sportkart d.o.o. potpisali su Ugovor o poslovnoj suradnji koji svim članovima Hrvatske Mense, njihovih obitelji i prijatelja omogućuje korištenje njihovih sadržaja uz popust od 15%, sve dok karte kupuje član Hrvatske Mense. Skačite na trampolinima ili se borite laserima u Amazingiutrkujte se u Karting areni, napregnite mozak u Escape room areni ili se okušajte u bacanju sjekira; sve to i još puno više koristeći popust za članove Hrvatse Mense. Dovoljno je da na prodajnom mjestu - blagajni u atrakcijama pokažete člansku iskaznicu HM ili Potvrdu o članstvu. Popust vrijedi isključivo za atrakcije, ne vrijedi za ugostiteljske usluge i za pakete rođendana i team buildinga. 

Ako ne prije, vidimo se na GOM-u u Slavoniji, odnosno u Zagrebu u 'Mensa vlaku' kojim zajedno putujemo u Vinkovce.