GOM 2020 u Vinkovcima od 30.04. do 03.05.2020.

GOM 2020 u Vinkovcima od 30.04. do 03.05.2020.

Otvorili smo prijave za naše godišnje okupljanje (GOM 2020) koje će se održati u Vinkovcima od 30.04. do 03.05.2020. godine.

Iako se ovogodišnji GOM prvi put održava u Slavoniji, započinje već u Zagrebu odakle u četvrtak 30.4.2020 besplatnim vlakom krećemo za Vinkovce. S HŽ putnički prijevoz  dogovorili smo ‘naš’ vagon u kojem ćemo se odmah početi družiti i zabavljati bez da ometamo druge putnike.

Za potrebe dolaska na GOM, osigurali smo u suradnji s FlixBus i određeni broj besplatnih autobusnih linija iz pojedinih gradova kako biste mogli doći do Zagreba i ukrcati se na ovaj zabavni ‘Mensa vlak’. Do početka GOM-a, ovisno o interesu i potrebama koje iskažete u prijavama, pokušat ćemo i s drugim prijevoznicima dogovoriti neke pogodnosti.

Cijene koje smo za dogovorili su iznimno povoljne – osnovna cijena za polupansion (noćenje, doručak i večera) je 189 kuna dnevno uz dodatne popuste za djecu, a studentima smo osigurali poseban popust pa oni na GOM-u spavaju i jedu za samo 139 kuna dnevno što je u kombinaciji s besplatnim prijevozom vlakom iz Zagreba ponuda koju ne možete odbiti 😊.

Za prisustvovanje GOM-u od početka do kraja, budući je u petak Međunarodni praznik rada, treba jako malo novca i u najgoroj varijanti slobodan četvrtak. Ako netko ipak ne može stići na vlak iz Zagreba u četvrtak u 15 sati, može besplatno putovati i nekim kasnijim vlakom.

Prijavite se za GOM odmah – pročitajte detalje u ovom dokumentu jer je rok prijave zbog organizacije prijevoza prilično kratak.

Vidimo se!