Poziv za volontiranje u Hrvatskoj Mensi

Bez volontera nema niti jedne neprofitne organizacije, pa ni Hrvatske Mense koja počiva na volonterskom radu članova. Napravili smo novu suvremenu organizaciju od koje želimo omogućiti korist i Mensi i volonterima. Atraktivni nazivi pozicija i preporuke koje ćemo davati mogu vam pomoći u profesionalnom životu, a vaš angažman je Mensi nužan kako bismo postigli relevantnost i društvu u kojem živimo dali dodanu vrijednost. Kao zahvalu za vaš trud i rad u interesu Mense, najmanje jednom godišnje organizirat ćemo atraktivna vikend druženja na koja će biti pozvani samo aktivni volonteri koji nisu dužnosnici birani na izborima.

Na popisu volonterskih pozicija možete pronaći što tražimo i, ako to želite, sigurno pronaći poziciju koja vas neće puno opteretiti a Mensi će puno pomoći. Ispunite prijavni obrazac i pošaljite nam ga mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 15.09.2019. godine, pomozite da Mensu zajedno napravimo boljom nego je danas.

Molimo i volontere koji sad obavljaju neku dužnost da se također prijave kako bi Predsjedništvo formalno moglo donijeti odluku o njihovu imenovanju na volontersku poziciju novog naziva.

Popis volonterskih pozicija

Prijavni obrazac