ELQ LIGA 2. kolo - RIJEKA

Hrvatska Mensa, SIG Enigma i Podružnica LIP u suradnji s Klubom mladih u Rijeci nastavljaju s ELQ ligom! Drugo kolo održat će se u subotu 04. lipnja s početkom u 17:30h u učionicama Kluba mladih, Ul. Erazma Barčića 9A.

Riječ je o enigmatsko-logičkom natjecanju koje se sastoji od zadataka iz područja ENIGMATIKE (križaljke, anagrami, rebusi, kriptogrami, ispunjaljke...), LOGIKE (brodovi, mine, pentomina, strelice, petlje, zacrnjivaljke...) i SUDOKU zadataka.

Setovi se rješavaju pojedinačno, a vrijeme rješavanja je između 60 i 90 minuta. Prije samog rješavanja s voditeljicom riječkog dijela natjecanja proći će se i pojasniti zadaci.

Zbog ograničenog broja mjesta u učionicama i pripreme dovoljnog broja setova, zainteresirane molimo da se prijave. Prije natjecanja primit ćete upute i primjere zadataka koji će se rješavati.

Prijave slati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka, 03. lipnja u 18 sati.

 

Nakon natjecanja članovi će se nastaviti družiti u prostorijama Kluba.